Jag är väldigt nöjd med mitt senaste tillskott av dammsugare. Det är Biltemas 12volts ”URL bildammsugare” med Electrolux ”URL bed pro mini” fastsurrat på insuget.

Munstycket gör att dammsugarn rullar på oavsett underlag. Den rullar över fluffiga täcken, hårda madrasser, katternas sovkuddar utan att suga sig fast eller haka upp sig i textilen. Sure, sure, den fastnar om hela tygstycken sugs in i munstycket men detta verkar inte hända lika lätt med en dammsugare på 100 W som när jag hade surrat fast samma munstycke på 1800 W normaldammsugare. Där var jag tvungen att sätta ner effekten till lägsta och helst ha den lilla dammluckan på sugslangen/handtaget lite öppet.

En extra grej som jag uppskattar är att handdammsugarn har en perfekt tygnd och lutning mot underlaget så jag slipper slita upp förslitningskador i armbågarna och jag slipper blåsor i handflatan.

Men nu måste jag fortsätta att bädda rent i sängen! Inte ens kommit halvvägs ännu. Allt som ska in i tvättmaskinen bör dammsugas av och alla nya lakan som jag ska bädda rent med ska dammsugas av och sen måste jag vädra husvagnen i ett par timmar för att få ut så mycket lättflygande textildamm som möjligt.

Jag ska ju sätta en deg på jäsning tills imorrn också.

Jag ska ju sätta mig och göra ett nytt försök med ljudinställningarna när jag spelar spel också.

Jag ska också komma ihåg att sänka kraven på mig själv idag eftersom jag somnade framåt 06 och väckarklockan började ringa vid 07.40 och fortsatte tills jag orkade stänga av det klockan 09.