25mg hydroxyzine (atarax). Det är allt jag väntar på.

Buventol och Linnex är bara sideshows som underlättar men hydroxyzine är det som verkar stoppa upp.

Dymistran med.

Jag fattar inte varför jag fått rinnsnuva och revbensmärta igen. Jag tror det är vädret. Det varma, gråruggiga vädret med en fukt som triggar nedbrytningsprocesser överallt den kommer åt. Lövrester, nedvisset gräs, nedvissna blommor, sommarens grönska som ska ge näring åt nästa period men först ska det brytas ned.

Och ju mindre delar det bryts ner till destu lättare blåser det runt, fastnar i katternas päls och trampdynor och sedan… överallt i husvagnen och jag lovar…

Jag lovar att det som händer naturligt är det som gör mig kass.

Ge mig morgonfrost, nattfrost.

Ge mig en vargavinter.

Och ge mig en total allergiutredning tills vintern smälter undan och torkar upp marken och återigen förpestar mitt liv.

Detta vädret bryter ner mig också.