Idag väckte Lusen mig klockan 06.30.

Klockan 06.45 satt jag i sängen med en kopp kaffe och kollade på nyhetsmorgon.

Sedan spelade jag Green Hell i 2-3h, tömde toatanken, träffade boendestödet och åt frukost… och fortsatte spela Green Hell. Det gick verkligen skitdåligt men tiden gick och nu är dagen snart slut.


BTW! Igår hände två stora saker! Chanel gick ut genom kattluckan och in igen en stund senare. Wow! Wohoo! Äntligen! Det har gått månader sedan jag satte in kattluckan i husvagnsdörren. Verkligen, verkligen äntligen!

Sak nummer två gäller också Chanel. Efter 5 år hos mig så kunde jag leka ”fånga leksaken” med Chanel! Hon slutade inte efter första svängen utan fortsatte… och fortsatte… och fortsatte. Jag menar… hallå, leka med inomhuskatten är ju A och O för att balansera stillasittande med rörelse.


Gott om goda nyheter alltså! Året kunde inte bli mer balanserat, neutralt, än såhär. Its awesome!