13.01 för 12 timmar sedan vaknade jag och behövde kissa.

13.08 fast 12 timmar tidigare, kollar jag på klockan och noterar att det inte gått så himla lång tid trots att jag nyss rest mig upp från hallgolvet extremt förvirrad och öm i skallen.

13.46 uppenbarligen skedde detta… efter mitt toabesök kelade jag med Lusen som låg på badrumsmattan. Jag plockade upp honom, pratade med honom om att vi skulle fortsätta gosa i sängen istället för på golvet och gick sedan ut från toaletten, in i hallen och

Det var då det blev svart. När jag var klar med mitt svimningsanfall, hade satt mig upp och sedan gått tillbaka in i badrummet och kollat mig i spegeln insåg jag till min fasa att jag hade säckat ihop med LUSEN I FAMNEN. Var va Lusen? Hur mådde Lusen? Hur landade han? Gick allt så fort att jag svimmade och råkade bryta ryggraden på honom i samma veva som jag fick en bula i skallen?

Fast han kom fram och satte sig i dörrhålet till lilla rummet när jag med omskakad röst hade ropat ett par gånger. Lusen var skeptiskt mot mig, höll sig på behörigt avstånd, skrämd, beräknande, ifrågasättande. Jag lät honom vara, kollade klockan som var 01.08 och gick tillslut och lade mig i sängen. Jag småpratade lite med Lusen och försökte få grepp om vad som hänt och upprepade gånger bad jag Lusen om ursäkt för denna konstiga ”olycka i hemmet”.

Lusen somnade sedan bredvid min kudde.

21.03 resten av dag 9 sög från klockan 01 framtills nu kl 21 då jag i vanlig ordning misslyckades att sova ordentligt efteråt utan fick 3-4 powernaps och en ugnspizza som tröst. Konstaterade också att jag tabbat mig med tvätten och måste tvätta om den… jag hoppas att kläderna jag fyndköpte är användbara direkt för nu är det nästintill nakenkris här i lägenheten.

Var är mitt huvud? Känns som den tog semester för 1,5 år sen, kastade in hjärnsubstansen och drog iväg. Skitliv för fan.