12.26 Jag känner mig utvilad men urlakad efter gårdagen. Ljudet av tvättmaskinen både irriterar mig och tillfredställer mig. Sixten ligger i mitt knä och spinner medan Lusen och Chanel är i min nätade katthägn/uteplats. Jag har tagit ut alla textilier ur mitt stora rum, det gjorde jag igår när jag pratade med Fält i telefon, och jag måste återigen tvätta i 16 timmar + den stora högen med tvätt som ligger sedan det förra förödande misstaget och det förödande misstag som var innan dess. Jag funderar på om jag ska boka tvättstugan en dag för att få all tvätt färdig men jag släpade ju hit tvättmaskinen för att minska risken för kontaminering utifrån. Samtidigt är det nästintill omöjligt att få till en minskning av tvätthögen just nu. Vi får se. Jag ska tänka på det. Jag ska ringa Åke för att prata om min Volvo 245a. Jag ska också försöka äta nånting idag. Jag ska framför allt sätta mig vid datorn och starta upp ett pc-spel även om det bara blir för att se själva startmenyn och lyssna på bakgrundsmusiken.