11.21 Det är väl ändå dags att ta en vilodag nu?

  • Sitta vid datorn och lyssna på tvättmaskinen.
  • Sitta vid datorn och lyssna på kattfontänen.
  • Sitta vid datorn och dricka kaffe.
  • Sitta vid datorn och titta på katterna som tittar på något från uteplatsen.
  • Stänga av kattfontänen för att den låter för mycket.
  • Sitta med Sixten i knät framför datorn och inte kunna skriva klart listan.

Men jag ska också kika mer på detta med tvättmedel och tvättkapslar och olivtvål. Jag tror ännu mer på olivtvål idag än i förrgår eftersom den toppade listan över fintvättmedel som Råd&Rön genomfört 2018. Jag lessnade på att använda flytande tvättmedel när jag tog hit min tvättmaskin och därmed inte hade ett tvättmedelsfack för flytande medel… men på Ica Handla Online hittade jag en liten doseringsboll så nu löste jag det. Problemet är bara…

För visst ska det finnas ett problem med alla lösningar?

att jag borde göra en vettig onlinebeställning när jag ändå ska klicka hem en doseringsboll. Lite mat, lite kattsand, lite flytande tvättmedel, lite si och lite så och sen bara stänger jag locket på datorn och går…