01.24: Jag vaknar efter max 2 timmars sömn.

04.30: lägger tvätt i tvättmaskinen och hoppas på att ingen granne klagar.

04.57: slutar vända och vrida på min kropp och själ genom att vara en crybaby och messa en gamerkompis och en gammal kompis.

06.00: torktumlar tvätten och dammsuger mattor

08.00: startar eco drum clean på tvättmaskinen och börjar bädda om sängen

10.00: lägger värmefilten och skyddslakan i tvätten. Dammsuger bäddmadrass, bäddar rent.

11.00: Fält ringer om att köra möbler med sin farsa och farbror, vi beslutar ett ”ja”.

12.30: hänger upp filten och lakan på tork. Fyller maskinen med örngott och påslakan. Letar föda och finner ett hamburgerbröd som jag tuggar i mig utan finess.

15.00: Fält med farsa och farbror knackar på och har med sig smörgåstårta, ballerinakakor med kladdkakesmak och äpplemazariner. Tvättmaskinen spelar sin melodi. Fält fixar fikabordet och gör kaffe. Jag hänger upp tvätten, startar hushållsavfuktaren och sätter mig ner vid fikabordet. Efter att de har åkt inser jag att jag måste torktumla påslakan och örngott om de ska hinna torka till natten. Knölar in dem i maskinen, startar den och sedan knölar jag ner mig själv under det tjocka överkastet med katterna och lyckas slumra till medan The Walking Dead rullar på i bakgrunden.

18:54: vaknar av att mobilen låter och inser dagens stora miss och ett eventuellt förödande resultat. 

18.55: Jag ringer Fält och frågar:

Bytte ni möjligtvis kläder efter att ni hämtat möblerna i Attefallstugan?

Fält säger nej och säger att det bara var han som gick in i stugan. Jag frågar om de körde möblerna på gräsklipparsläpet eller om de bar dem till bilsläpet. De hjälptes åt att bära dem.

Fält säger

nått i stil med:

”det var fint att ses även om det bara var för en kort fikapaus” och jag hör tvättmaskinens signalmelodi för de torra sängkläderna och

jag börjar gråta.

Efter vad som kändes som en evighet av att inte veta vad jag skulle säga lade jag på luren och skickade ”jag älskar dig” snabbt som satan på ett sms.

Sedan skickade jag tre sms till under den kommande timmen.

Sedan ringde jag upp eftersom smsen var väldigt mörka och ångestfyllda och om jag hade kunnat skulle jag ha pratat ut dem i telefon istället men nu fick jag lindra det genom att ringa upp efteråt. Fält höll mig sedan sällskap i telefon (enörasheadset är bra alltså!) i 62 minuter medan jag gottade mig i känslomässigt jobbiga saker som att skriva ner vilka som ska kontaktas angående katterna när jag dött i sömnen eller av någon annan oskyldig olycka i hemmet.

22.00 och under den kommande timmen låg jag sedan i sängen och väntade på att få somna av ren utmattning.

23.39: jag sov.