12.31 Jag kollar på Arkiv-X och äter en sen frukost. Bredvid mig ligger en utskrift från AMM (arbets- och miljömedicinska i Linköping) och ett frågeformulär framtaget med hjälp av några höjdare samt Astma- och allergiförbundet.

Jag tänker att idag är DAGEN när jag somnar med vetskapen att frågeformuläret är ifyllt. Igår var ju ingen bra pappersdag precis…

Här ligger också mina hörlurar till datorn och ett paket rengöringservetter. De har uppenbarligen samlat en massa smuts som måste bort… sedan kan jag i lugn och ro sätta mig med hörlurarna på framför datorn och could it be maybe i stream it, grounded, could it be maybe yahoo (källa: länk saknas)


Sixten och Lusen leker igen! Måste ändå innebära att jag klippt bort tillräckligt med tovor ur Lusens armhålor att han kan röra sig obehindrat igen.

21 dagar kvar tills Lusens tandläkartid. Pappa har redan beslutat att vi ska göra stan och julhandla medan Lussekatten får sin munhåla i topptrim. Haha. Pappa och hans christmas spirit.

Inget svar om Chanels test. Eller alltså, igår fick jag mailsvar att testsvaret inte är klart ännu.


Funderar på att göra en checklista för dag 4… oavsett hur det går så kommer det finnas ett inlägg redo. Smart drag? Återstår att se, heh.