15.23 jag funderar på att censurera bort hela gårdagen för att ni ska slippa läsa det som står.

Jag sitter också med Sixten i knäet och väntar på att tvättstugan ska bli ledig. Jag måste ha en riktig torktumlare… här i lägenheten är det ju bara en kombinerad maskin. Den pallade inte att torka det lilla täcket jag köpte som ersättning för tygndtäcket (som inte ens ska tumlas) så inatt var det på gränsen till för kallt.

Därför väntar jag på att tvättstugan ska bli ledig. För annars kan jag inte krypa ner i en varm säng ikväll och jag behöver verkligen få somna ordentligt nerbäddad. Sova är en av mina bästa vilostunder… jag sover alltid bra när jag väl sover så allting handlar om en bra sovmiljö.

Anyhow. Dags att kolla tvättstugan.

21.18 för en timma sen kunde jag börja tvätta mitt täcke. Någon här har spenderat 7h med att glömma bort sin tvätt… och gissningsvis är det flera i området som ger blankatusenfotingen i att hålla tvättmaskinsfacket rent och jag tjatade på hyresvärden om underhåll på maskinen första månaden här och de hänvisade till

Att jag kan skaffa mig en egen maskin i så fall.

Ptja… Jag fuckade upp min egna maskin för av någon anledning verkar det va för mycket tvättmedel i maskinen för att tvättresultatet ska bli ”ren tvätt” så nu kör jag tvätt i min maskin på vanligt program men helt utan tvättmedel.

Äh. Jag är för utmattad för att sköta sånna här simpla saker på vettigt sätt.