10.41 Den här dagen suger och jag vet verkligen inte varför… än.

cirka klockan 15.00 idag försökte jag dricka ur en flaska ”Imsdal- stilla källvatten” och jag hann inte fatta vad jag gjorde innan den trögflytande, genomskinliga vätskan träffade mina läppar och framtänder. Förbaskade jävla tetrapack de valt att sälja sitt grumme-tvättmedel i… otymplig, jobbig och ni skulle bara veta hur smidigt det är att klicka ut en liten mängd tvättmedel ur en Imsdalsflaska i jämförelse med det där sablans, osmidiga tetrapaketet.

Jag VET att det stod på korken till tetrapaketet att man Inte Ska Dricka Det och att jag därmed borde ha fattat bättre och gjort nån habrovink på Imsdalsflaskan men vatusan, den står alltid i plastlådan över tvättmaskinen mellan tvättmedelsdoseringarna. Jag hade bara hjärnsläpp när jag ställde mig upp med maskinen nystartad att jag greppade flaskan för att släcka den akuta törst jag fick medan jag beslutade tvättprogram för kläderna.

17.28 Jag är helt urlakad och totalt less på allt i mitt liv (inte katterna) just nu, just idag. Totalt mongotrött på livet i allmänhet. Trött. Trött. Trött.

Och utan ett ställe att verkligen, verkligen bara vara trött och uttråkad tills jag börjar vila. Jag är stillasittande nånstans tills jag slutar att ligga back energimässigt och mer vila än så blir det inte. För någon som vet mer om återhämtning än genomsnittet av befolkningen är det oroväckande men först och fämst av allt är det FÖRBANNAT JÄVLA TRÖTTSAMT.