23.18 Det har hänt så mycket idag att 42 minuter inte är tillräckligt med skrivtid. Inte ens om jag copy-pastar saker så som:

Vid 11 åkte jag och mamma till Vetlanda. Kl 13 tog vi en fika. Nu, kl 19, kan jag sätta mig ner i lugn och ro. Annars har jag shoppat, åkt bil, tvättat sängkläder, bäddat om i sängen, dammat golv (2ggr pga smutsigt golv + textilfibrer), diskat disk som hade börjat mögla (en liten kant på ett glas).

Är ju inte jättesugen på att spela längre. Vill bara sitta still utan att röra armar, ben eller nånting.

Kopierat från min och Fälts konversation på Discord.

23.23 sedan blev klockan ~21.30 och jag satte ett alarm på klockan 23 för att jag vet ju… ibland rinner tiden iväg när man spelar Grounded och ibland blir jag avbruten av en stark lust att leka och kela med katterna än choppa maskrosor och bygga virkesförråd och grilla konstiga löss och hugga ned gräs för att komma åt droppen av dagg på grässtrået innan jag dör av törst.

23.28 grejen är den att jag kan sitta här i sängen med katterna och spela Grounded men när jag verkligen vill ha mus och tangentbord och Husninja -> då startar jag Grounded på datorn och sedan laddar jag bara min senaste save från på xboxet och fortsätter.

23.33 och efter idag kan jag sitta bekvämt i sängen utan att kontaminera min kudde, täcke, lakan, dvs min sovplats av mina hudflagnor, kattmynta, katternas päls och pälsdamm, lägenhetens husdamm och utomhuspartiklar för jag köpte ett par grejer på Jysk och Dollarstore. Exempelvis en kudde som är bredare än halva sängen och ett nytt bäddsätt som egentligen var tänkt till golvet mer än sängen men jag fick improvisera för Lusen kom och tjatade om att gosa säng.

23.43 är för stressad över dygnsbrytet om 17 minuter så jag avrundar tvärt med ett oredigerat foto på en katt.