07.22 och jag har öppnat till katterna, druckit kaffe, kollat på youtubeklipp (isak stålenhag), lagt i en tvätt med kattfluff utan centrifugeringens högljudda vibrationer, testat mina nyinköpta leggings, swiffrat golvet och är just nu ute i katthänget och röker den tredje sista ciggen jag har med den absolut sista kaffesnusen i käften. Blir att ta en tur till affären idag och en sväng förbi körFält angående listen på 245ans framruta.

11.22 och nu är jag hemma igen!

11.27 och nu har jag ätit frukost!
11.28 och nu kom jag på att jag bara ätit halva skålen med frukost så stryk den förra:
11.27 och nu har jag ätit frukost! och ät sedan upp hela frukosten, KAJSA NILSSON, för bövelens.

11.33 fikabröd, vettni, min belöning för att ha ätit upp frukosten.

23.06 Jag är nöjd med dagen. Visst, jag krånglar med tvätten, äter för lite, rör mig för lite, snusar bra mycket mer än jag gjorde förra året, röker destu mindre. Städar mer än jag spelar spel men idag har jag dammat av golvet två gånger och spelat Grounded i två timmar (om jag inkluderar avbrott för tvätt samt kattkel samt dusch innan jag kollade klockan så egentligen har jag väl spelat i 45 minuter, max men vi säger TVÅ timmar för det ökar mitt välmående, kallas för en vit lögn va?) och tvättat om mina örngott TVÅ gånger därav allt spring från Grounded ikväll. Extra sköljning, torktumla alla utom ett örngott med torktumlarbollar, byt örngott i maskinen, torktumla det sista örngottet utan bollar.

Inser just nu att jag borde torkat utan bollar först och med bollar sist men whatever. Det ska nog gå bättre att lägga ner huvudet idag än igår.

Natti-natt!