Jag kommer ihåg dig älskling

Den flummiga låten med textraderna det ska va gött å leva annars kan de kvitta och spring inte runt å vela, då sabbar du de hela spelades upp i mitt huvud och jag stod med ett hjärtligt leende och kollade ner.

Men samtidigt:

Bilder från igår drog förbi.

Dialoger som hur mycket sämre Fält mår i kroppen när det är gråruskigt väder. Kylan och blötan tränger sig in via husets minimala klimatskal och jag styr och ställer med värmande lotions, bakåframvända morgonrockar och försöker få alla katter att fatta att de ska vara hos honom, dela med sig av värmen.

Och jag är tillbaka vid Loss! Nej! och säger med den där rösten ”jag har tänkt på den här situationen och lösningen är här nu”:

VL-100 kommer stabilisera luftfuktigheten inomhus också.

Och jag tänker att jag har köpt ren luft med värmeåtervinning. Ren luft på burk, liksom sådär. Ren luft. Kanske att jag kan vaccinera mig snart? Kanske att jag kan bli sängliggandes ett par dagar, må lite kasst, återhämta mig och allt det.. allt det i ren luft med en luftfuktighet som gynnar både Fält och huset.

Sedan dyker hon upp.

Och jag klickar men ser detta:

05:32: vinterdoften fick mig att kallsvettas.
05:32:02: jag vill inte ha kvar kaninerna.
06:22: även om jag uppfyller det jag planerat kommer deras hägn att rasa av snötäcket. Det är ett sommarhägn, inget vinterhägn.
06:28: är det denna känslan jag ska somna med nu? Kallsvetten?
06:32: autistisk bubbla på, saosin – you’re not alone, haka-knä-och-katter. Mobilljud av. (Ps. 06:22 – att tro nått annat är naivt

Och jag minns hur jag skakat. Hur jag älskat och hur jag saknat. Förlusten.

Jag kommer ihåg dig älskling


Sidor: 1 2

Lämna ett svar