And up it goes

Nu är det sommar, nu är det sol,
nu stiger fuktkvoten i köket.

Om jag ska skriva mer? Jag vet inte. Jag ville bara säga att

Såhär blir det när man skadar sig.

Problemen skjuts upp.

Inte helt onormalt att uppskjutna problem förvärras med tiden heller. Känns ju sådär kul. Speciellt eftersom de kommande tre månaderna sägs va värst angående toxiner, mögelgifter och sånt där som man kan hosta sönder revbenen för.

Bitter Kajsa ska väl försöka sova. Kanske va det en kass impuls att göra en kontrollmätning? Well hell. Nu är det gjort.

Jag vet bara inte hur jag ska få ihop något så att det kan bli gjort.

Förra sommaren såg annorlunda ut. Tidsmässigt är det lika om inte bättre än förra året. Förutsättningarna för att må bra är bättre än förra året. Det mesta är väl bättre än förra året med vissa relationsmässiga undantag (som jämnar ut sig med nya tillskott?)

Men jag är sämre än förra året. Jag har fortfarande fysiska och psykiska skador efter tiden som gått. Jag är nått extremt nedsatt, arbetsförmåga och vardagsfunktion ligger i mina mått mätt på 10%.

Och då är jag förtidspensionär på grund av min funktionsnedsättning.

Utifrån en vardaglig människa ligger jag på 0% arbetsförmåga = dra bort alla timmar ni arbetar, byter er tid mot pengar. Det är timmar som ni behöver vila. Inte hitta på saker, det är inte fritid. Det är som att ni var sjukskrivna. Om ni hade orkat hade nu gjort sånt ni mår bra av. Nu gör ni det bästa av situationen, sover, kollar på meningslös tv, ältar allt ni borde göra men inte lyckas med.

Ni går upp på morgonen. Ni tar fyra mediciner varav tre är allergimedicin ni inte behövt någonsin tidigare. Ni dricker kaffe eller motsvarande. Ni påbörjar en hobbysyssla men hamnar i något annat. Ni bränner 1 timma fritid bara på att få er tillbaka, få er fokuserade på den där hobbysysslan igen.

Klockan blir lunch. Ska ni sova eller varva upp till en ny omgång stresshormoner för att bli klar? Världen slår emot er och resten av dagen är ett pussel.

Ni upptäcker att det gått fyra dagar sen saneringsduschen. Frågar killen om det luktar illa i din närhet. Han säger nej. Du går och lägger dig efter att du duttat på Linnex Stick på utvalda ställen runt bröstkorgen för att kunna ligga skönt och avslappnat i sängen.

Listan på saker att göra är exakt lika som de senaste fyra oduschade dagarna. Tack gode gud att det funkade att fogskumma, det verkar som att kroppen vill vila och återhämta sig nu igen.

Låt den.

Låt kroppen vila.

Låt hjärtat läkas.

Sov. Det löser sig eller så löser det sig inte men till det där okända, overkliga problemet finns säkert en lösning. Natti.

Lämna ett svar