Lycklig leverans från Lyckås*

Jag känner mig helt snurrig! Så många olika händelser med tillhörande känslor, det är en salig blandning av allt möjligt.

Såhär har dagen sett ut:

Innan kl 08 vaknade den gamla katten av nånting och skrek på mat som att vi också är 95% lika döva som hon själv. Trött vänder jag på mig och känner Sixten i sängen. Lyfter upp honom till min mage så vi kan gosa och räcka ut en annan hand mot Lusen som ligger i en fluffig mojäng på stolen bredvid sängen. Efter en kvart ringer telefonen, det är chaffören som ska ut och åka med mina lärkbrädor och min säck med lerputs.

Det va också han som väckte den döva katten…

Jaha, två timmar kvar tills beräknad leverans och jag har en överblick men inte exakt förberett allting. Det kommer saker i vägen hela tiden. Nåja, ringer mamma och pappa för de här 40 brädorna ska lyftas av bilen manuellt. Ehm. Och säcken med lera ska köras ut på skivorna som står på grusplanen. Är han här snart? Hur stor bil har han? Om den är som slamtömmarbilen kan han ju backa den nästan hela vägen upp till huset. Ringa, fråga, få svaret. Blir uppringd om försening på en timma, tackålov! Haha.

Jag bjuder riddarna runt det runda fikabordet på glass och tillbehör.

Man kan ju konstatera trötthet hos de flesta riddarna även om det bara är min kaffekopp som avslöjar mitt dagskick.

Men så slutligen har vi samarbetat, lossat brädor, parkerat lera och lastbilen kör lugnt vidare mot nästa ställe.

En liten kartong med basvaror följde med ovanpå lersäcken.

Nu är klockan snart två. Jag ska käka lite fil, vila lite och sen vid 15 ska lille Sixten träffa veterinären.

Sen blir det kyckling med en uppstoppad öl, vila/utslagen/utmattad resten av dagen. Hoppas jag i alla fall. Jag är sjukt trött i huvudet redan. Skönt att jag har träffat fröken veterinär rätt många gånger de senaste 10 åren, man behöver inte oroa sig för det sociala.

Snark. Måste äta!

*Lyckås, Huskvarna, där Sunda Byggvaror har sin butik.

Lämna ett svar