11 dagar kvar Level34

19 januari idag.

30 januari levlar jag upp till 34.

Det är 11 dagar kvar och jag bor med katterna på hotell för att luften är kass i mitt hus.

Av så många olika anledningar.


Jag är mestadels ledsam. Eller ledsen. Och ensam. Det blev visst ett ihopkok av båda, led-sam. Det är tyst, osocialt, obrytt.

Det här är första gången min sociala krets minskat av att jag gått och nördat ner mig. Som att husrenovering och byggnadsvård är avskräckande, provocerande.

Jag hittar små nödrim och kluddiga konstverk lite varstans i huset. Hur blev allt så invecklat? Sväljer mina känslor som de vore stolthet? Ensamheten växte sig större varje gång jag bad om hjälp. Lappar och minnen överallt.


11 dagar kvar.


Och nu 16 dagar senare finns en smygande känsla av lättnad. Som att jag kämpade mig närapå till döds för att få uppleva allt det där jag saknat när jag vaknat, antingen så som jag hatat eller så som jag skakat. En gammal vän, en trygghet som faller på plats mellan bindväv och benknotor, blodigt allvar och extremt påhittiga skämt.

det är 2021, min level 34

Lämna ett svar