Okey… jag är 34 minuter försenad men det gör inget. Jag spelade tv-spel och förlorade tidsuppfattningen, vilket gör mig så himla glad. Det är länge sen jag kunde sitta och spela utan att fokusera på luften, lungorna, tvätten, kliandet, gråten och förlusten och bara förlusta mig i spelvärlden. Grounded tog mig totalt.

Veckan som gått har varit bättre än förrförra men den kunde ha utvecklats tillbaka som veckan dessförinnan. Jag fick ta lite jobbiga beslut med bilen, pojkvännens besök och insåg att jag skulle testa att äta allergitabletter igen.

Tabletterna hjälper. De lindrar inte irritation i näsa och svalg men de har lugnat ner den hudirritation jag haft. Jag köpte också olivtvål innan helgen och har börjat tvätta om all tvätt (se ”dag 1”). Det kan vara en kombo – och det kan va enbart tabletterna.

På tisdag, 1 november, ska två av tre katter till veterinär för att få en check. Jag måste veta om de reagerar på samma oidentifierade sak som jag gör och därmed få hjälp att avgöra vad som ska göras. Vi trivs i lägenheten och jag hoppas inte att det är nått udda i luften som ställer till det… utan att vi alla bara behöver lite boostande eller en kur medicin. Vi får se.

Tills dess kommer jag förbereda, vila, samla tankarna och förbereda transportburar och andra smarta resetricks. Och spela tv-spel.